Workshops

IMG_1919
Na een workshop “Maak je eigen natuurlijke verzorgingspakketje” ga je naar huis met een handgemaakte deodorant, gezichtsreiniger en lippenbalsem. (c) Pic’d by Sofie

ONS AANBOD

Bij THYMELINE kan je workshops volgen om zelf 100% natuurlijke verzorgingsproducten te leren maken. Je kan aansluiten bij ons open aanbod, of een workshop op maat bestellen.

Wat kan je verwachten?

Deelnemers kunnen gebruik maken van kwaliteitsvolle ingrediënten en een assortiment aan gecertificeerde essentiële oliën. Alle ingrediënten zijn natuurlijk, waar mogelijk ook biologisch, fair trade en/of lokaal geproduceerd. Verpakkingen van herbruikbaar materiaal zijn ook inbegrepen. Wie zelf verpakkingen meebrengt, geniet een korting van 10%.

Tijdens de workshop kan je gebruik maken van al het materiaal dat je nodig hebt om de producten te maken. Je krijgt uitgebreid uitleg bij iedere tussenstap en kan steeds vragen stellen. Achteraf kan je van elk product een eenvoudig recept mee naar huis nemen om zelf mee aan de slag te gaan. Je krijgt ook de mogelijkheid om ingrediënten en materiaal te bestellen en thuis te ontvangen.

Binnen de mate van het mogelijke is er ruimte voor aangepaste recepten naargelang huidtype of eventuele allergieën.

Hou deze pagina in de gaten voor informatie over de komende workshopdata, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn!

***

OPEN AANBOD WORKSHOPS BIJ BLINK OUT VZW IN GENT

Workshop ‘Natuurlijke verzorging voor zwangere vrouwen en baby’s’
Met een baby op komst sta je al eens sneller stil bij alle chemische ingrediënten die je in gangbare verzorgingsproducten voor (aanstaande) moeders en jonge kinderen kan vinden. Ben je benieuwd naar 100% natuurlijke alternatieven die je bovendien ook heel gemakkelijk zelf kan maken? In haar Thymeline-workshop leert Sara je eenvoudige recepten aan voor een deodorant (ja hoor, die werkt echt!), een verzorgende zalf en een massage-olie op basis van goudsbloemen. Een cadeautje voor je huid én het milieu!

Laat ons iets weten als je deze workshop graag zou volgen, we zoeken dan samen een datum! Email sara@thyme-line.com.

***

OPEN AANBOD WORKSHOPS OP LOCATIE

Workshop ‘Maak je eigen 100% natuurlijke deodorant’
Op maandag 27 mei (19:30-21:30) zijn we te gast bij ‘Happyings‘ in Oosterzele. In deze workshop leer je hoe je zelf 100% natuurlijke deodorant kan maken volgens ons populaire recept.

Er is plaats voor minimum 6 en maximum 12 deelnemers. De workshop duurt 2 uur en kost 34€, inclusief hapjes en drankjes. Inschrijven kan via https://www.happynings.be/events/maak-zelf-je-100-natuurlijke-deodorant.

Graag tot dan!

***

WORKSHOPS OP MAAT

Voor een gezellige middag bij je thuis, een teambuilding, een originele vrijgezellenactiviteit of een andere formule die bij jou past kan je beroep doen op onze workshops op maat. De voorwaarden en mogelijkheden lees je hier. We kijken uit naar je voorstellen en ideeën!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s