Workshops

IMG_1919
Na een workshop “Maak je eigen natuurlijke verzorgingspakketje” ga je naar huis met een handgemaakte deodorant, gezichtsreiniger en lippenbalsem. (c) Pic’d by Sofie

ONS AANBOD

Bij THYMELINE kan je workshops volgen om zelf 100% natuurlijke verzorgingsproducten te leren maken. Je kan aansluiten bij ons open aanbod, of een workshop op maat bestellen.

Wat kan je verwachten?

Deelnemers kunnen gebruik maken van kwaliteitsvolle ingrediënten en een assortiment aan gecertificeerde essentiële oliën. Alle ingrediënten zijn 100% natuurlijk, waar mogelijk ook biologisch, fair trade en/of lokaal geproduceerd. Verpakkingen van herbruikbaar materiaal zijn ook inbegrepen. Wie zelf verpakkingen meebrengt, geniet een korting van 10%.

Tijdens de workshop kan je gebruik maken van al het materiaal dat je nodig hebt om de producten te maken. Je krijgt uitgebreid uitleg bij iedere tussenstap en kan steeds vragen stellen. Achteraf kan je van elk product een eenvoudig recept mee naar huis nemen om zelf mee aan de slag te gaan.

Binnen de mate van het mogelijke is er ruimte voor aangepaste recepten naargelang huidtype of eventuele allergieën.

***

OPEN AANBOD WORKSHOPS BIJ BLINK OUT VZW IN GENT

De workshops in het open aanbod gaan door voor minimum 4 en maximum 12 deelnemers in het BlinkHuis in Gent (Vlaanderenstraat 53).

Workshop: maak je eigen 100% natuurlijke verzorgingspakketje
Zondag 16 december om 10:00 in het BlinkHuis, Vlaanderenstraat 53 te Gent
In deze workshop maak je een pakketje met 100% natuurlijke deodorantcrème, een gezichtsreiniger voor onder de douche en een lipbalsem van goudsbloem. Welkom vanaf 15 jaar. De workshop duurt 3 uur en kost €50 (inclusief verpakking).
Schrijf je in voor deze workshop.

Workshop: maak je eigen douchepakketje
Zondag 16 december om 14:00 in het BlinkHuis, Vlaanderenstraat 53 te Gent
In deze workshop maak je een pakketje van 100% natuurlijke scrub en gezichtsreiniger. Welkom vanaf 15 jaar. De workshop duurt 2u en kost €35 (inclusief verpakking).
Schrijf je in voor deze workshop.

***

OPEN AANBOD WORKSHOPS OP LOCATIE

Voorlopig hebben we geen andere workshops in ons open aanbod op locatie vastgelegd. Hou deze pagina in de gaten voor meer nieuws, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn!

***

WORKSHOPS OP MAAT

Voor een gezellige middag bij je thuis, een teambuilding, een originele vrijgezellenactiviteit of een andere formule die bij jou past kan je beroep doen op onze workshops op maat. De voorwaarden en mogelijkheden lees je hier. We kijken uit naar je voorstellen en ideeën!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s