Workshops

20232710_2155581438001873_352070715870965604_oBij Thymeline kan je workshops volgen waarin je zelf natuurlijke verzorgingsproducten leert maken. De workshops gaan door voor minimum 4 en maximum 8 deelnemers in de oude stadsbibliotheek in Gent (Nest – Het Venster) of op locatie.

***

Workshops in de kijker

Op zaterdag 24 maart 2018 geven we 2 workshops op het NEXT-festival in Mechelen. Om 15:45 en om 17:30 kan je bij ons terecht op de Begijnenzolder van het Lamot Congrescentrum om te leren hoe je zelf je eigen deodorant kan maken. Tickets zijn verkrijgbaar via deze link. Meer info over het festival vind je hier.

Op zondag 15 april 2018 zijn we dan weer te vinden in het CC Hasselt voor onze favoriete markt “Handmade in Belgium”. We geven drie workshops: om 10:30 starten we met een deo-workshop, om 13u kunnen kinderen tussen 10 en 15 jaar lippenbalsem leren maken, en om 15:30 kan je aansluiten om je eigen verzorgingspakketje in elkaar te steken. Reserveren kan via deze link, meer info over de verschillende workshops vind je hier.

***

Workshop: maak je eigen 100% natuurlijke cadeaupakket

Deze workshop kan je volgen op zaterdag 21 april om 14:00u of zaterdag 19 mei om 10:00u in Nest. Je kan deze workshop ook ‘op maat’ boeken via sara@thyme-line.com.

In deze workshop maak je een cadeaupakket met 100% natuurlijke deodorantcrème, een gezichtsreiniger voor onder de douche en een lipbalsem van goudsbloem. Je krijgt duidelijke uitleg over de ingrediënten en eenvoudige recepten om thuis mee aan de slag te gaan. Welkom vanaf 15 jaar. De workshop duurt 3 uur (met pauze) en kost €50 (inclusief verpakking).

>> schrijf je in voor de workshop cadeaupakket <<< 

Workshop: maak je eigen 100% natuurlijke deodorant

In deze workshop maak je een potje van 40ml 100% natuurlijke deodorantcrème. Je krijgt duidelijke uitleg over de ingrediënten en een eenvoudig recept om thuis mee aan de slag te gaan. Welkom vanaf 15 jaar. De workshop duurt 2 uur en kost €25. Je brengt je eigen verpakking mee, of je kan een potje van Thymeline bestellen.

Je kan deze workshop ‘op maat’ boeken via sara@thyme-line.com.

Workshop voor kinderen: maak je eigen lippenbalsem

In deze workshop maak je een potje van 15ml 100% natuurlijke lipbalsem van goudsbloem. Je krijgt duidelijke uitleg over de ingrediënten en een eenvoudig recept om thuis mee aan de slag te gaan. Welkom vanaf 8 jaar. De workshop duurt een uurtje en kost €15 (inclusief verpakking).

Je kan deze workshop ‘op maat’ boeken via sara@thyme-line.com.

***

Een workshop op maat

Je kan ook beroep doen op Thymeline om een workshop bij je thuis, een teambuilding, een originele vrijgezellenactiviteit of een aanbod op maat uit te werken. Heb je een idee? Laat het ons weten via sara@thyme-line.com en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s