Workshops

IMG_1919
Na een workshop “Maak je eigen natuurlijke verzorgingspakketje” ga je naar huis met een handgemaakte deodorant, gezichtsreiniger en lippenbalsem. (c) Pic’d by Sofie

ONS AANBOD

Bij THYMELINE kan je workshops volgen om zelf 100% natuurlijke verzorgingsproducten te leren maken. Je kan aansluiten bij ons open aanbod, of een workshop op maat bestellen.

Wat kan je verwachten?

Deelnemers kunnen gebruik maken van kwaliteitsvolle ingrediënten en een assortiment aan gecertificeerde essentiële oliën. Alle ingrediënten zijn natuurlijk, waar mogelijk ook biologisch, fair trade en/of lokaal geproduceerd. Verpakkingen van herbruikbaar materiaal zijn ook inbegrepen. Wie zelf verpakkingen meebrengt, geniet een korting van 10%.

Tijdens de workshop kan je gebruik maken van al het materiaal dat je nodig hebt om de producten te maken. Je krijgt uitgebreid uitleg bij iedere tussenstap en kan steeds vragen stellen. Achteraf kan je van elk product een eenvoudig recept mee naar huis nemen om zelf mee aan de slag te gaan. Je krijgt ook de mogelijkheid om ingrediënten en materiaal te bestellen en thuis te ontvangen.

Binnen de mate van het mogelijke is er ruimte voor aangepaste recepten naargelang huidtype of eventuele allergieën.

***

OPEN AANBOD WORKSHOPS BIJ BLINK OUT VZW IN GENT

De workshops in het open aanbod gaan door voor minimum 4 en maximum 12 deelnemers in het BlinkHuis in Gent (Vlaanderenstraat 53).

Onze nieuwe kalender komt begin 2019! Hou deze pagina in de gaten voor meer nieuws, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn!

***

OPEN AANBOD WORKSHOPS OP LOCATIE

Workshop ‘Maak je eigen goudsbloemzalfje’
Op zondag 3 februari (15-17u) zijn we te gast in ‘het Kot’ van de Boerse Poort vzw. In deze workshop gaan we aan de slag met goudsbloemen van op de Akker. Stap voor stap leer je hoe je van gedroogde goudsbloemblaadjes olie kan maken, en hoe je die olie vervolgens kan gebruiken als ingrediënt voor 100% natuurlijke verzorgingsproducten. Na de workshop ga je naar huis met je eigen goudsbloemzalfje – ideaal om droge huid, eczeem, kloven, spataders, barstjes in je lippen of brandwonden te verzorgen. Ideaal om steeds een klein potje bij je te dragen!

Er is plaats voor minimum 4 en maximum 15 deelnemers. De workshop is ook toegankelijk voor kinderen vanaf 9 jaar. Een vrije bijdrage voor de recepten en ingrediënten is welkom. Dank om vooraf in te schrijven via sara@thyme-line.com. Tuiniers van de Boerse Poort hebben voorrang. Graag tot dan!

***

WORKSHOPS OP MAAT

Voor een gezellige middag bij je thuis, een teambuilding, een originele vrijgezellenactiviteit of een andere formule die bij jou past kan je beroep doen op onze workshops op maat. De voorwaarden en mogelijkheden lees je hier. We kijken uit naar je voorstellen en ideeën!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s