Over Thymeline

THYMELINE helpt jou het verschil te maken voor je gezondheid en voor het milieu met een breed aanbod aan kwaliteitsvolle verzorgingsproducten zonder chemische of schadelijke stoffen. Alle ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd uit natuurlijke en waar mogelijk biologische grondstoffen. De impact op het milieu wordt doorheen het hele productieproces tot een minimum beperkt. Bovendien wordt jouw persoonlijk pakketje met de hand en met zorg verpakt tot een origineel cadeautje voor jezelf of iemand om wie jij geeft.

Een gezonde huid en een gezond milieu!

De huid beschermt ons lichaam tegen alle mogelijke invloeden van buitenaf. Een goede, gezonde verzorging van de huid is zeker geen overbodige luxe. Als je net als wij op zoek bent naar 100% natuurlijke en minstens even effectieve alternatieven voor chemische verzorgingsproducten, ben je bij THYMELINE aan het juiste adres.

Want, als meer dan de helft van wat we op onze huid smeren door ons lichaam wordt opgenomen, waarom zouden we ons dan insmeren met iets wat we niet zouden eten? Waarom zouden we bij de voeding van onze huid nog denken aan omstreden chemische vervuilers als parabenen, ftalaten, aluminium, alcohol, kleurstoffen of conserveermiddelen, die niet alleen onze gezondheid, maar ook het milieu in gevaar kunnen brengen? Nergens voor nodig! 

Laat je verrassen door een brede waaier aan THYMELINE producten die een 100% natuurlijk alternatief bieden voor deodorant, scrub, gezichtsreiniger, dagcrème, lippenbalsem en nog veel meer.

Zoek je meer info over de Thymeline-onderneming? Die vind je hier.