Over ons

IMG_1123Welkom bij THYMELINE! Ik ben Sara. Met mijn gamma aan 100% natuurlijke verzorgingsproducten en workshops help ik jou graag het verschil te maken voor je gezondheid en voor het milieu. Bij ons vind je een breed aanbod aan kwaliteitsvolle verzorgingsproducten zonder chemische of schadelijke stoffen. Alle ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd uit natuurlijke en waar mogelijk biologische, lokale en fair-trade grondstoffen. De impact op het milieu wordt doorheen het hele productieproces tot een minimum beperkt. Bovendien wordt jouw persoonlijk pakketje met de hand en met zorg verpakt in recycleerbare verpakkingen. Ideaal voor een origineel cadeautje voor jezelf of iemand om wie jij geeft.

Een gezonde huid en een gezond milieu!

De huid beschermt ons lichaam tegen alle mogelijke invloeden van buitenaf. Een goede, gezonde verzorging van de huid is zeker geen overbodige luxe. Als je net als wij op zoek bent naar 100% natuurlijke en minstens even effectieve alternatieven voor chemische verzorgingsproducten, ben je bij THYMELINE aan het juiste adres.

Want, als meer dan de helft van wat we op onze huid smeren door ons lichaam wordt opgenomen, waarom zouden we ons dan insmeren met iets wat we niet zouden eten? Waarom zouden we bij de voeding van onze huid nog denken aan omstreden chemische vervuilers als parabenen, ftalaten, aluminium, alcohol, kleurstoffen of conserveermiddelen, die niet alleen onze gezondheid, maar ook het milieu in gevaar kunnen brengen? Nergens voor nodig! 

Laat je verrassen door een brede waaier aan THYMELINE producten en workshops die een 100% natuurlijk alternatief bieden voor deodorant, scrub, gezichtsreiniger, dagcrème, lippenbalsem en nog veel meer.

Ons verhaal

Lees wat elders over Thymeline wordt verteld:

  • FRONTAAL – magazine van het Gents Milieu Front (GMF), december 2016
  • SCHONESTADSMEISJE – blog over duurzaam leven in Gent, december 2016
  • METRO – dagelijks nieuws in Vlaanderen, december 2016

 

Zoek je meer info over de Thymeline-onderneming? Die vind je hier.