Een nieuwjaarsgroet van THYMELINE

Een nieuwjaarsgroet! Met de winterkou achter de ramen en de verhuisdozen half uitgepakt begint THYMELINE vol goede moed aan de uitdagingen en verrassingen van 2017. We kijken er enorm naar uit om dit jaar verder vorm te geven aan onze ideeën over 100% natuurlijke verzorging. Je zult van ons horen! Intussen wensen we jou dat je, net als wij, aan je dromen kan bouwen met de mensen om wie je geeft. Van harte een warm, gezond en gezellig jaar voor jullie allen!

In deze derde brief lees je over de mooie woorden die in de decembermaand over ons verschenen. We zetten de mannen-deo in de kijker met een kennismakingskorting en staan stil bij ons afval-arm beleid. Tenslotte geven we je graag de kans om feedback over onze producten met ons te delen.

Veel lees- en smeerplezier!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s