GASTBLOG #8: maak kennis met Sara Lembrechts van Thymeline

De blog van Schonestadsmeisje neemt je mee achter de schermen van THYMELINE. Neem een kijkje en lees hoe de producten ontstonden, waarom het zoveel voldoening geeft om je huid natuurlijk en afvalvrij te verzorgen, en hoe ook jij via Thymeline je steentje kan bijdragen tot die net iets schonere wereld.

schonestadsmeisje

Wie is Sara Lembrechts?

15327746_10154568363850202_77672475_nIk zou mezelf omschrijven als een nieuwsgierige duizendpoot die haar inspiratie put uit lange wandelingen, een goed gesprek, lekker eten en de schoonheid van buiten. De zoektocht naar een evenwicht tussen werken met mijn hoofd en creatief zijn met mijn handen is altijd de leidraad geweest voor hoe ik mijn tijd invul. Na acht jaar studeren, werken en ontdekken in het buitenland kwam ik in 2012 in Gent wonen. Sindsdien ben ik aan de slag bij het Kenniscentrum Kinderrechten. In deze job combineer ik mijn achtergrond als sociaal wetenschapper-jurist met mijn passie voor een meer duurzame en rechtvaardige samenleving. In de tijd die me rest is elk moment goed om zelf spulletjes te maken, te naaien, toneel te spelen, muziek te leren en te zorgen voor de plantjes in onze moestuin. Nu ik minder op mijn bureau ben en mijn Thymeline-onderneming in de startblokken staat, kan ik…

View original post 1,257 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s